Lucht je hart & geef je relatie weer energie!

Bijna 1 op de 3 huwelijken eindigt in een scheiding. Dat komt doordat partners uit elkaar gegroeid zijn of doordat ‘de koek op was’. Maar veel van deze relaties stranden ook doordat partners niet met elkaar communiceren. Er ontstaan wrijvingen in de relatie en onderwerpen die taboe zijn.

94% van koppels hebben één of meerdere onderwerpen waar ze moeilijk of niet over praten.

Seks en geld zijn de lastigste onderwerpen om samen over te praten, maar ook dingen uit het verleden, verdeling van taken of aandacht voor elkaar kunnen tot issues leiden.

Praten loont! 

Uit eigen onderzoek (klik hier voor hele verslag) bleek dat er groot verschil is tussen koppels die wel met elkaar (proberen te) praten, ook al is dat soms lastig – en koppels die gewoon niet met elkaar kunnen praten. Deze laatste groep heeft minder vertrouwen in de relatie en hoopt dat de ander ooit begint met praten. 

Maar ook in relaties die op zich wel goed zijn, spelen er onderwerpen of gevoelige problemen die niet besproken worden en ‘tussen de partners inhangen’.

Tijd om je hart aan elkaar te luchten en samen weer te kunnen genieten! 

 

Diederik Conrad lanceert een nieuw concept:

Hoe werkt de Partner Coach? 

  • Samen voeren we een serie van vier gesprekken binnen één maand tijd.
  • Iedere partner voert 1 gesprek met de coach apart en we voeren 2 gesprekken met z’n drieën.
  • We gaan zoeken naar oplossingen voor jullie specifieke vraagstuk(ken) of probleem.
  • We leren jullie tegelijkertijd om elkaar te coachen in lastige gesprekken – hoe begin je zo’n gesprek en hoe kom je er samen uit!

 

Zet nu de eerste stap naar een zorgeloze lente en vraag meer informatie! 

Bel 06 22528077 of mail martijn@diederikconrad.nl