“To most of us the real life is the life we do not lead.”

- Oscar Wilde

 

(Gay) Coaching?

Coaching bestaat in vele soorten en maten: Mental coaching, executive coaching, life coaching, personal coaching, business coaching... Ben je er nog?

Wat moet je kiezen? Als je op zoek bent naar een coach zijn eigenlijk twee dingen essentieel.

Keep Calm because I'm Gay

Ten eerste moet je gemotiveerd zijn om zelf aan de slag te gaan en uitgedaagd te worden. Coaching is niet achter-over-leunen-en-lekker-babbelen. Je coach stelt vragen en daagt je uit: Jij moet op zoek naar de antwoorden en daarmee aan de slag.

Ten tweede moet er een ‘klik’ zijn tussen jou en je coach. Dat is geen magie, maar dat is gebaseerd op gedeelde waarden, elkaars taal spreken en op een open communicatie. Soms is de klik oorverdovend duidelijk. Vaak groeit het door de tijd (en sessies) heen. Soms is het er gewoon niet en zoek je verder. Iedereen krijgt de coach die hij/ zij verdient!

Ik coach graag gay professionals die meer uit zichzelf willen halen. Uit hun relatie(s), uit hun carrière, nu of in de toekomst. Mensen met dromen en ambities die, net als ik, wel eens met vragen of uitdagingen geconfronteerd worden waar ze echt even goed over na moeten denken. Ik denk (en doe) graag met je mee!

Lees meer over mijn aanpak via het menu!

 

En lees mijn laatste blog over twee bijzonder en relevante boeken in deze tijd!