Wie ben ik?

Mijn naam is Martijn Bruil. Diederik Conrad is de naam van mijn bedrijf (Diederik is mijn vierde (!) naam, Conrad is de tweede naam van mijn beste vriend).

Bijzonder aan mijn aanpak is de combinatie tussen mijn coachingservaring, psychologische en bedrijfskundige achtergrond en mijn werk als communicatieadviseur. Ik combineer een lange praktijkervaring als adviseur en coach met een stevig theoretisch fundament.

Als adviseur en (project-)manager heb ik veel verschillende (internationale) corporate bedrijven en de rijksoverheid als klant gehad. Ik heb op strategisch niveau aan veel verandertrajecten gewerkt en verschillende professionals ‘on the job’ gecoached.

Ik heb mij gericht op zowel interne communicatie, als public relations, media- en presentatietraining, crisiscommunicatie en (event-) management. Ik werk nog steeds als adviseur om zo aangesloten te blijven bij de professionele praktijk.

Ik snap hoe organisaties werken, hoe communicatie en percepties werken – tussen mensen en in de media. In mijn aanpak ben ik open, realistisch en to-the-point. Ik heb in verschillende landen en culturen gewerkt en gewoond.

Qua studies voltooide ik sociale wetenschappen (communicatiemanagement) aan de Universiteit van Utrecht en Bedrijfskunde aan Universiteit Nijenrode.

In de afgelopen jaren deed ik de studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (Cum Laude). Op dit moment doe ik promotieonderzoek aan de UvA waarbij ik me richt op de 'performance' van gay mannen in hun werk en leven.