Hoe werkt het?

Ik coach op basis van de co-active coachingsfilosofie en -methode. Deze is ontwikkeld door het gerenommeerde Amerikaanse CTI-instituut. CTI is een non-profitorganisatie die zich focust op training van coaches en leiderschapsontwikkeling over de hele wereld. Regelmatig ga ik naar Londen om daar mijn doorlopende trainingen te volgen. Voor meer informatie, kijk op www.thecoaches.com.

Bij coaching is het belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen de coachee (diegene die de coaching ontvangt) en de coach (ik). We voeren een kennismakingsgesprek (zonder kosten) waarbij we je vraag bespreken en kijken of het klikt. Op basis daarvan bepaal jij of je verder wilt gaan en ik of ik daarmee kan helpen. 

Vervolgens maken we een afspraak voor 3 coachingssesies waar ongeveer 3 tot 5 weken tussen zitten. Dit aantal en frequentie van sessies gebruiken we om een coachingsrelatie op te kunnen bouwen en tegelijkertijd ook al wat resultaat te kunnen behalen.

Kosten per sessie van een uur zijn 125 euro. De sessies kunnen face-to-face plaatsvinden op locatie in Utrecht of Amsterdam, maar ook via de telefoon. Ik kan ook naar je toe komen (op basis van kilometervergoeding).

Neem contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.